Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Μοριοδότηση Υποψηφίων Εκπαιδευτών-Πίνακες

E-mail Εκτύπωση PDF
Σχετικά με τη Μοριοδότηση των Υποψηφίων Εκπαιδευτών
και τους Προσωρινούς Πίνακες Αποτελεσμάτων

Σας ενημερώνουμε ότι μεγάλες διαφορές ανάμεσα στην αρχική και τελική μοριοδότηση των υποψήφιων εκπαιδευτών, παρατηρήθηκαν κυρίως στις εξής περιπτώσεις:

  1. Όσον αφορά την προϋπηρεσία σε δομές της τυπικής εκπαίδευσης, όσοι είχαν εισάγει ώρες και όχι έτη, έγινε η διόρθωση σε έτη.
  2. Όσον αφορά την επιμόρφωση σχετικά με το θεσμό της εαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, η μοριοδότηση αναφέρεται σε π.χ. θεσμικό πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, την επαγγελματική κατάρτιση στην Ευρώπη, τη σύνδεση κατάρτισης και απασχόλησης, το θεσμό της μαθητείας και πρακτικής άσκησης στην κατάρτιση, κ.ά., και δεν αφορά επιμορφώσεις για την προσωπική επαγγελματική κατάρτιση του υποψηφίου.
  3. Όσον αφορά την ανεργία, όσοι υποψήφιοι εκπαιδευτές ΔΕΝ είναι άνεργοι και δήλωναν Ανεργία:0 αντί Ανεργία:ΟΧΙ, το σύστημα μοριοδοτούσε την επιλογή 0μήνες με 4 μόρια. Η επιλογή Ανεργία διορθώθηκε για τους μη ανέργους σε ΟΧΙ.
  4. Λόγω τεχνικού προβλήματος (Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΕΔΩ-Ανακοίνωση 6-11-2015)στον υπολογισμό των μορίων του πεδίου "Διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ και ΣΕΚ σχετική με το αντικείμενο", υπολογιζόταν παραπάνω αριθμός μορίων από το κανονικό. Το πρόβλημα διορθώθηκε και έγινε αυτόματος υπολογισμός εκ νέου οπότε τα συνολικά μόρια που εμφανίζονται είναι τα σωστά. Το πρόβλημα παρατηρήθηκε στους εκπαιδευτές που είχαν δηλώσει πάνω από 1200 ώρες στο πεδίο ?Διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ και ΣΕΚ σχετική με το αντικείμενο?.

Η ανακοίνωση των πινάκων μοριοδότησης αναμένεται την Τρίτη 17-11-2015, από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., στο σύστημα υποδοχής ηλεκτρονικών αιτήσεων, όπου κάθε υποψήφιος εκπαιδευτής έχει πρόσβαση με τους προσωπικούς κωδικούς του.Περισσότερες λεπτομέρειες, στη σχετική ανακοίνωση του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΕΔΩ

 

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Facebook Twitter YouTube

Βιβλιοθήκη ΔΙΕΚ Χανίων