Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Αποτελέσματα Επιλογής-Εγγραφές (2015Β)-Φ2

E-mail Εκτύπωση PDF
Συμπληρωματικοί Πίνακες Επιτυχόντων και Αίτηση Εγγραφής
Υποψηφίων Καταρτιζομένων Δ.Ι.Ε.Κ.(2015Β)-Φάση2

Σας ενημερώνουμε ότι η Γ.Γ.Δ.Β.Μ.&Ν.Γ. ανακοίνωσε τα αποτελέσματα τελικής επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο Κατάρτισης 2015-16, ΕΔΩ.
Τα αποτελέσματα τελικής επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων που αφορούν μόνο στο ΔΙΕΚ Χανίων, μπορείτε να τα βρείτε και παρακάτω:
ΝΕΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ.

Περιγραφή Ενεργειών Επιλεγέντων Καταρτιζομένων
Οι υποψήφιοι που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής, σύμφωνα με τις παραπάνω ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί, παρακαλούνται να προσέλθουν απαραιτήτως από τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 μέχρι και την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 14:00-20:00, στο Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Α)Όσοι από τους νέους επιτυχόντες έχουν ήδη προσκομίσει τα δικαιολογητικά τους στο ΙΕΚ Χανίων, χρειάζεται να ξαναέρθουν για την αίτηση εγγραφής τους.
B)Οι υποψήφιοι που το όνομά τους εμφανίζεται στις καταστάσεις των ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία περαιτέρω ενέργεια.
Γ) Οι υποψήφιοι που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί, και δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους.

Οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής και τα δικαιολογητικά που απαιτείται να προσκομίσουν οι υποψήφιοι μαζί με την Αίτηση Εγγραφής τους, βρίσκονται ΕΔΩ
Ειδικότερα για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή, προς διευκόλυνσή σας, συμβουλευτείτε την αναλυτική λίστα που θα βρείτε ΕΔΩ και περιέχει κάποια επιπλέον στοιχεία που πρέπει να μας προσκομίσετε.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους αυτοπροσώπως. Αν αυτό δεν είναι δυνατό για σοβαρό και τεκμηριωμένο λόγο (π.χ. ασθένεια, ωράριο εργασίας), τα δικαιολογητικά του υποψηφίου κατατίθενται με την απαραίτητη εξουσιοδότηση στο φάκελο εγγραφής.
Το προσωπικό των ΔΙΕΚ θα προβεί σε έλεγχο ορθότητας των δηλωθέντων μορίων του επιτυχόντα, όπως φαίνονται στην αίτηση του, σε αντιπαραβολή με τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά.

 

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Facebook Twitter YouTube

Βιβλιοθήκη ΔΙΕΚ Χανίων